Resultaten voor elite

 
elite
 
De elite, wie zijn dat? RTL Nieuws.
Elite is vaag, het is de vijand die niet naar het gewone volk wil luisteren en impliciet claimt degene die het woord elite gebruikt dat ie dat zelf wél doet. Ik geloof niet dat ik zelf tot de elite behoor.
Elite 16 definities Encyclo.
Schönau Elite is een historisch merk van motorfietsen. Elite Werke A.G, Brand-Erbisdorf, later Elite Diamant Werke AG, Siegmar-Schönau 1923-1940. Het merk Diamant ontstond al in 1903 en fuseerde in 1906 met de autofabriek Elite. Vanaf 1923 ging men nadat de automobielproductie was gestaakt onder de naam Elite mo.
Elite Automatisering: ICT-partner voor zakelijk Nederland.
Elite denkt mee Als een klant een uitdaging heeft op ICT-gebied, dan zorgen wij voor een oplossing. Daar kunnen ze op rekenen. Elite begrijpt wat u nodig heeft Wij geven advies over alle ICT-oplossingen die u helpen om zaken te doen.
elite WikiWoordenboek.
De Autobianchi A112 lijkt meer een auto voor het gewone volk dan een auto voor de elite. Spaans: élite es v, elite es v. Het woord elite staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd elite herkend door.:
Kloof in Nederland: de elite, dat is de ander Nieuws AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Alarm. Pijlen. Deel. Dossier. Pijlen. Facebook. Quote. Pijlen. A
Want, hoewel er geen echte betekenis is van het woord elite, kun je er wel van uitgaan dat die groter is dan 6 procent van de bevolking. Het woord elite heeft een negatieve betekenis gekregen, waar we ons kennelijk liever niet mee associëren.
Elite Elite BV Salades Home. en snacks Home.
Elite Salades Snacks heeft begin 2016 haar assortiment uitgebreid met de volgende producten. Welkom op de website van Elite Salades Snacks. Elite Salades Snacks is de ambachtelijke producent van salades, snacks en sauzen uit Neede. Op deze site kunt u kennismaken met onze producten en onze mensen.
Elite Wikipedia.
In de jaren 1960 waren er heftige discussies in de politiek tussen links en rechts over de elite en elitarisme het bevorderen van de belangen van de elite. Hierdoor heeft elite in het Nederlands in het algemeen een negatieve connotatie gekregen.
Elite Gastouderbureau Almere de beste opvang voor uw kind.
Elite Gastouderbureau ondersteunt u met professionele bemiddeling en begeleiding. Wij richten ons op het werkgebied Flevoland en Noord-Holland, specifiek de plaatsen: Almere, Uitgeest, Purmerend en Muiderberg. Elite Gastouderbureau staat garant voor de pedagogische kwaliteit van de opvang. Wij hanteren duidelijke richtlijnen voor de opvang en selecteren aspirant-gastouders zorgvuldig.

Contacteer ons